Geen categorie

Uitstekende prestatie van viertal te Soerendonk

Nieuws_viertal_6april2012

Zaterdag 6 april 2013 op het concours van Soerendonk is het nieuwe viertal van St. Jan uit Oerle voor de eerste maal gestart in de klasse L. En niet zonder succes! Ze reden 69,6% bij elkaar en dat is een uitstekende prestatie. Het viertal bestond van voor naar achter uit Marian Huybers met Eastwind, Magaret Das met Thalita, Linda van Akere met Donato Vilia, Maya Visser met Zenith met als reserve Stefanie Boon met Gitte. De amazones werden gecommandeerd door Rixt Feenstra.

Klik hier voor het filmpje van de proef.

Goede opbrengst Oud IJzer: Oerle bedankt

Nieuws_oerlebedankt_oudijzer

30 april 2013 hebben we als vereniging de handen uit de mouwen gestoken en oud ijzer opgehaald in Oerle. Het was weer een flinke klus maar over het resultaat waren we niet ontevreden. Dus de appelflap met koffie nadien smaakte goed! Oerle bedankt! En zaterdag 29 maart 2014 als de klok weer een uur vooruit gaat dan komen we weer bij u langs:

Klok vooruit zetten? Oud ijzer buiten zetten!

Oud IJzer ophalen 30 maart 2013

RIJVERENIGING ST. JAN OERLE KOMT ZATERDAG 30 MAART OUD IJZER OPHALEN

In verband met de slechte weersomstandigheden konden wij in december uw oud ijzer niet op komen halen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Op zaterdag 30 maart 2013 komen we alsnog bij u langs. Dit is tevens het weekend dat de klok van winter- naar zomertijd wordt verzet. Dit wordt meteen het nieuwe traditionele weekend dat wij jaarlijks bij u langskomen:

KLOK VERZETTEN? OUD IJZER BUITEN ZETTEN!

We hopen dat u uw oud ijzer (ook afgedankte fietsen) die dag voor 10.00 uur zichtbaar aan de straat wilt zetten dan nemen wij het voor u mee. In verband met het milieu kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers en oude banden innemen. Heeft u iets wat u niet aan de straat kunt zetten, maar waar u wel van af wilt? Laat dat ons die dag voor 10.00 uur even weten.

U kunt bellen naar:
Josien van Oorschot: 06 – 514 242 00 of
Rixt Feenstra: 06 – 176 024 43

Rijvereniging Sint Jan nu ook online

Ook wij moeten mee met de tijd. Daarom hebben we sinds kort ook een eigen website. Hier kun je van alles over ons rijvereniging lezen.