Oud IJzer ophalen 30 maart 2013

RIJVERENIGING ST. JAN OERLE KOMT ZATERDAG 30 MAART OUD IJZER OPHALEN

In verband met de slechte weersomstandigheden konden wij in december uw oud ijzer niet op komen halen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Op zaterdag 30 maart 2013 komen we alsnog bij u langs. Dit is tevens het weekend dat de klok van winter- naar zomertijd wordt verzet. Dit wordt meteen het nieuwe traditionele weekend dat wij jaarlijks bij u langskomen:

KLOK VERZETTEN? OUD IJZER BUITEN ZETTEN!

We hopen dat u uw oud ijzer (ook afgedankte fietsen) die dag voor 10.00 uur zichtbaar aan de straat wilt zetten dan nemen wij het voor u mee. In verband met het milieu kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers en oude banden innemen. Heeft u iets wat u niet aan de straat kunt zetten, maar waar u wel van af wilt? Laat dat ons die dag voor 10.00 uur even weten.

U kunt bellen naar:
Josien van Oorschot: 06 – 514 242 00 of
Rixt Feenstra: 06 – 176 024 43